Mortex, het materiaal dat dromen verwezenlijkt

Mortex is een fijne, waterdichte pleister die wereldwijd door designers en professionals wordt gebruikt voor zowel technische als decoratieve bekledingen. Mortex vind je van de beroemde metro van Tokio tot in tal van hotelprojecten wereldwijd, maar evengoed in meer bescheiden realisaties in particuliere woningen. In België én daarbuiten.

Uiteenlopende toepassingsdomeinen, maar steeds geslaagde resultaten

Mortex werd aan het begin van de jaren 1990 ontwikkeld. Dit sterproduct van BEAL International werd oorspronkelijk zuiver functioneel gebruikt, hoofdzakelijk voor het waterdicht maken van kelders, funderingen en waterbekkens. Het technisch erg hoogstaande en sterke materiaal staat garant voor de waterdichtheid bij tal van binnen- en buitentoepassingen. Het is daarnaast erg soepel inzetbaar. De pleister kan worden gebruikt op vloeren, muren, werkvlakken, meubilair, douches tot zelfs stoombaden. Mortex leent zich niet alleen voor een groot aantal toepassingsdomeinen, maar ook voor diverse resultaten en afwerkingstypes, van gelijkmatig glad tot bruut. En dat in tal van kleuren. Sinds de invoering van Mortex Color zijn oneindig veel tinten mogelijk, waarvan 64 op kleurenkaart. Op die manier vond het product geleidelijk zijn weg naar interieurs. Een persoonlijke afwerking lag hiermee voor iedereen binnen handbereik.

Tal van toepassingen

Eeìn van de vele professionals die met Mortex vertrouwd zijn, is Sebastian Lietard, consulent voor Dankers Decor: “Mortex leent zich perfect voor renovatie. Wij gebruiken het vooral in sanitaire ruimtes en voor decoratieve toepassingen in het hele huis: op wanden, vloeren, meubilair en zelfs op terrassen buiten. Het voordeel van de dunne coating is dat je die gemakkelijk kan plaatsen zonder bestaande of aangrenzende oppervlaktes te beschadigen. Bovendien kunnen we altijd rekenen op ondersteuning en projectadvies van Beal. Kortom, zowel naar look als gebruiksvriendelijkheid wat ons betreft een ‘steengoed’ product. Het aanbrengen vergt wel een zekere deskundigheid, de opleidingen bij Beal zijn een must!”

Professionalisering van de knowhow

Met deze opleidingen wil de technische afdeling van BEAL International zijn knowhow uitdragen: “We hechten bijzonder veel belang aan de manier waarop Mortex wordt aangebracht. Het aanbrengen ervan is vakwerk, haast een ambacht, en vergt dus de nodige kennis. Om die reden verstrekken we ook opleidingen aan de aannemers die met onze producten werken. We geven deze zowel in Fernelmont als op andere plaatsen binnen en buiten België.”


Natuzzi zetels promotie

’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis. En wie wil dat nu niet? Bezoek onze winkel in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.

Zetels kiezen

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet